Skip to content

Saftevand to go..

Har i dag været et smut i Fakta, og her faldt jeg over noget jeg aldrig har set før: Færdig blandet saftevand.

Det er FUN der står bag denne nye ”opfindelse”, og drikken findes i 4-5 varianter: Guanabana-Pineapple, Guava-Lime, Ananas og Hindbær/Orange (se billede neden for). Den de havde i Fakta havde så smag af Solbær, men af en eller anden grund, findes denne smagsvariant ikke i følge FUNs egen hjemmeside. Drikken er uden sukker og indeholder derfor også kun 5 kalorier i en flaske (en halv liter).

Min første tanke var ”Det er der da ingen der køber. Og slet ikke til den pris!”. Min næste tanke var ”Okay, hvis nu man er rigtig tørstig, og skal have noget at drikke mens man er på farten, er det jo et meget godt alternativ til sodavand, hvis man er en af de typer der ikke kan drikke vand”. Men jeg vil nu stadig holde fast i, at man må være VIRKELIG tørstig, hvis man giver 24 kr. for en liter færdigblandet saftevand, når der på hylden ved siden af var tilbud på Ribena. Der skal man godt nok selv tilsætte vandet, men til gengæld ville man kunne få 16 liter saftevand for 35 kr…

2 Comments

 1. Kirsten Christensen Kirsten Christensen

  Glæder mig til at læse din blog

 2. Hej Christina

  Jeg kan forstå du er trådt ind i blogverdenen – velkommen til! Jeg har tilmeldt mig mails, når du udgiver nyt, så jeg kan følge med – håber det er okay!?

  Tillad mig at komme med en kommentar til dette indlæg:
  Du har ret – det er dyrt, hvis man sammenligner med ikke ready-to-drink produkter, men hvis man sammenligner med lignende drikkeklar produkter i fx. 7-eleven, så er prisen jo egentlig okay (her tænker jeg produkter både med og uden sukker)… Og det er utrolig, hvad folk er villige til at betale, når de er tørstige og på farten. Fakta er måske så ikke lige den rigtige butik – efter min mening.

  Mvh
  Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *