Skip to content

Så meget Stevia, at jeg slet ikke kan følge med :-)

Siden mit sidste indlæg om Stevia (som blot er en uge gammelt) er jeg allerede stødt på to nye produkter, der er sødet med Stevia. Det må jo betyde at der virkelig sker noget på området 🙂 Det første stødte jeg på i weekenden, da jeg var på besøg hos mine forældre – min mor tilbød mig en af Nellie Dellies’ nye vingummier. Nellie Dellies vingummier og lakridser har altid været sukkerfrie, men de har været specielle på den måde, at de ikke har indeholdt sødestoffet maltitol, som meget andet sukkerfrit slik og tyggegummi (maltitol giver en mindre blodsukkerpåvirkning, ekstra gas i tarmene og har en laksativ virkning ved overdrevet brug). De har derimod brugt aspartam og acesulfam K som bl.a. er kendt fra sukkerfrie sodavand (giver ingen blodsukkerpåvirkning). Nu følger de trenden og er begyndt at søde deres produkter med Stevia.

Det næste produkt stødte jeg på her til aften, hvor jeg har været så heldig at vinde en masse forskellige pakker Läkerol – en af dem er sødet med Stevia.

Konklusion: Stevia bliver mere og mere udbredt.

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *