Skip to content

Rabarbermuffins

Jeg ville egentlig bare bruge opskriften på rabarbertærte, og så hælde i muffinforme i stedet for, men det viste sig, at jeg ikke rigtig havde noget af det der skulle bruges. Dette er altså en opskrift, der minder meget om den anden, og man kan bruge hvilken som helst opskrift i hvilken som helst form 🙂

Til 14 forme brugte jeg:
50 g. rugmel
50 g. hvidhvede
50 g. kokosmel
1 tsk. bagepulver.
Kornene fra ½-1 vaniljestang
2 æg
70 g. Perfect Fit
100 g. flydende margarine
300 g. rabarber
100 g. marcipan i små terninger

Perfect Fit, æg og margarine piskes godt sammen. Mel, kokosmel, bagepulver og vanilje blandes i en skål for sig, og vendes i æggemassen lidt af gangen. Rabarberne skæres i små stykker (ca. 0,5 cm), hvorefter de blandes i dejen, sammen med marcipanterningerne. Dejen fordeles i muffinformene og bages i en 170 grader varm ovn i 20-25 minutter.

 

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *