Skip to content

Protino fra Arla

Kombinationen af mit tidligere studie (Fødevarevidenskab på KU) og mit studiejob hos en lægemiddelgrossist, kan nogen gange give anledning til et blogindlæg, og det skete i går, da der var en kollega, der spurgte om jeg lige ville slå noget op; ”Protino fra Arla”. Jeg havde aldrig hørt om det før, men bare navnet gjorde det lidt interessant. Det er et nyt proteinrigt produkt til småtspisende. I dag fås det kun på 15 apoteker rundt omkring i landet, men ingen længe, vil det være at finde på størstedelen af landets apoteker. Det er Arla der står bag produktet, som altså kun kan købes på apoteket. Der findes to drikkevarianter (Citron/vanilje (koldskål) og hindbær) samt en dessertvariant (æble/kanel). Jeg synes alle tre lyder som lækre smagsvarianter, så selvom jeg ikke hører til kategorien ”småtspisende” kunne jeg nu godt tænke mig at smage dem alligevel.

20140703-214218-78138017.jpg

Jeg har engang været småtspisende, da jeg var indlagt en periode som barn. Dengang blev jeg tilbudt diverse proteinbarer og proteindrikke, men så vidt jeg husker, var intet af det rigtig godt, da det var meget bastant og tungt for en lille pige, der helst hverken ville have mad eller drikke. Jeg forestiller mig, at de her er nemmere at få ned, men jeg ved det selvfølgelig ikke uden at have smagt dem. Jeg må en tur på apoteket og testsmage! Småtspisende har som regel brug for næring og energi generelt, og der er derfor også tilsat sukker (7,5% – 12,5%) og de er dermed ikke specielt PCO- eller blodsukkervenlige, selvom de er “proteinrige” (7,6% – 10%). Jeg kender ikke vejledende udsalgspris på dem endnu, men jeg kan da lige skrive det ind, når vi får dem i sortiment på arbejdet.

Som en lille ekstra “bonus” tilbyder de en SMS-tjeneste, hvor du tre gange om dagen bliver mindet om, at det nu er ”tid til lidt lækkert” som de skriver. Kender du en, der kunne have gavn af produkterne, så fortæl dem endelig om de nye Protino, og lad mig høre hvad dommen er 🙂

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *