Skip to content

Og hvordan gik det så med den madplan…

Jeg lavede jo en madplan for uge 43, fordi jeg synes det er en dejlig hjælp i hverdagen, ikke at skulle finde på noget hver dag, og ikke mindst at slippe for at skulle handle hver dag. Jeg har tidligere skrevet, at jeg godt kan lide at handle, og det passer også stadigvæk, men jeg må indrømme, at jeg godt kunne nøjes med at besøge Netto 1-3 gange om ugen og ikke 5-7 gange om ugen.

Madplanen for uge 43 gik nogenlunde – den blev fulgt 4 ud af 6 dage. Onsdag blev en af de dage, hvor vi ikke rigtig fik aftensmad, fordi vi ikke var hjemme og fredag endte vi med at spise ude i stedet for. Lørdag var jeg alene hjemme, og fandt bare lidt forskelligt i fryseren. Om søndagen skulle vi spise hos mine forældre. Vi skulle have (blomkåls)pizza på grill, men ca. 20 minutter inden vi satte os til bordet, fik jeg kvalme, så det var ikke meget blomkålspizza jeg fik spist.

Blomkaalspizza

Kvalmen tog til og jeg endte med at kaste op om natten. Det spolerede lidt den madplan jeg havde lavet for uge 44, som ellers så sådan ud:

Mandag: Laks med tomat (fordi det stadig ikke er lykkedes at lave det, på trods af det har været på menuen flere gange).
Tirsdag: Græsk farsbrød
Onsdag: Kylling i tomatflødesauce
Torsdag: Oksekødboller med tomatsauce
Fredag: Æggekage
Lørdag: Tapas (der kommer nok et indlæg for sig)

Vi har faktisk fået de fleste retter i løbet af ugen, de er bare ikke faldet på de planlagte dage, og nogen udgik helt, men det gør jo så heller ikke noget.

Nu er det blevet uge 45, og jeg er frisk på at give madplanen et forsøg mere – men jeg må indrømme, at fantasien efterhånden er ved at slippe op (det ses måske også på de mange dage med ”tomatsauce” i uge 44). Fryseren er efterhånden blevet fyldt op med lidt forskellig hakket kød og kyllingefilet, så jeg har ikke som sådan taget udgangspunkt i nogen tilbudsaviser denne gang. Det ”nye” for uge 45 bliver, at jeg skal have fyldt kulhydratdepoterne op i løbet af weekenden, da jeg skal en tur på hospitalet til de næste blodprøver på mandag.

Mandag: Tapasrester
Tirsdag: Oksekødboller med tomatsauce (som vi ikke fik i sidste uge)
Onsdag: Noget på farten, da vi igen ikke er hjemme
Torsdag: Boller i karry
Fredag: Kylling i peanutsauce med naanbrød
Lørdag: Hvad de serverer på arbejdet

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *