Skip to content

Madplan for uge 46

Pga. problemer med netværket, kommer gårsdagens indlæg først i dag – beklager.

Så er det blevet tid til den første omgang blodprøver efter første medicinske periode. Jeg sidder altså på hospitalet med én funktionel arm, og skal have tiden til at gå, og hvad er så bedre end at blogge? Jeg har egentlig en del på hjertet og jeg skylder bl.a. en madplan for uge 46 og et indlæg om tapas, så det er mere manglen på tid til at få det skrevet, gennemlæst og postet, der er grunden til de stille perioder. Nu kan vi starte med en madplan.

Som jeg skrev sidst, trænger min fantasi til et boost, når det kommer til madplanerne, så denne gang fik jeg min kæreste til at komme med et bud:
Mandag: Mortens Aften
Tirsdag: kylling med pesto og bønnefritter
Onsdag: kødsauce med squashpasta
Torsdag: frikadeller
Fredag: sesampaneret kylling
Lørdag: fisk
Søndag: tomat- eller karrysuppe

Mortens aften er ikke noget vi plejer at markere i min familie, så jeg har kun holdt Mortens Aften én gang før (for 7-8 år siden). Jeg er derfor lidt spændt på, hvad der er på menuen i aften, men det bliver uden tvivl godt. Resten af dagene giver vist sig selv, og så er der jo rig mulighed for at lege med tilbehøret.

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *