Skip to content

French Toast ala Christina

Da jeg var en lille pige og hele familien spist morgenmad sammen i weekenden, var det ekstra luksus hvis vi skulle have amerikanske pandekager eller ”Flintstones” som var mit udtryk for french toast. Jeg har fundet en opskrift på amerikanske pandekager uden hvedemel og sukker, så hvorfor skulle det ikke også være muligt at lave french toast? Det lykkedes ganske godt i første forsøg, da jeg her til formiddag besluttede mig for at prøve 🙂

Jeg brugte:
1 stor hvede tortilla (Fuldkornstortilla kan bestemt nok også bruges)
1 æg
lidt kanel
noget margarine til stegning

Pisk ægget med en gaffel i en dyb tallerken. Skær tortillaen ud i 4 stykker og vend dem i ægget. Kom de kvarte tortillaer på en varm pande med margarine og lad dem stege 1-2 minutter på hver side. Drys med kanel under stegning, og evt. også efter, alt efter smag. Jeg spiste dem med lys agave sirup og et glas appelsinjuice 🙂

2 Comments

 1. Rikke Rikke

  Hmm Algarvesirup og juice??? Ikke ligefrem pcovenlig??? Ikke for at kritisere men andre kunne tage dette råd og det lidt synd for det er ikke pcokost!

  • Christina Marcher Christina Marcher

   Hej Rikke.
   Den agavesirup jeg bruger er beskrevet under fanen “De mærkelige ingredienser” hvor du kan se at den er lavglykæmisk og altså PCO venlig. Appelsinjuice er en mellemgod fødevare (Gul i GI-tabellen fra “Spis dig Gravid”) med en GI-værdi på 52 og æblejuice har en GI-værdi på 41 (i følge samme bog), så de er altså OK.. Hvis det havde været højglykæmiske produkter havde jeg selvfølgelig ikke brugt dem!

   – Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *