Skip to content

En ny start

I håbet om at få blogget lidt mere, ændres konceptet og designet her på domænet.

Hidtil har PCO og PCO-venligt mad været omdrejningspunktet for bloggen, men da PCO er en meget individuel sygdom, kan det være svært at ramme bredt, hvilket jeg synes min blog bør gøre. Da jeg startede med at blogge, var det med udgangspunkt i mig og min familie, men flere skønne læsere er kommet til, og det synes jeg også sætter nogle større krav til mig som afsender.

Der er på nuværende tidspunkt mulighed for at tilmelde sig en mail-liste, så man får en mail her fra bloggen, når der kommer et nyt indlæg. Fremover vil bloggen ikke længere have denne mail-funktion, men der er i stedet for oprettet en Facebook-side. Jeg vil altså linke til bloggen fra Facebook-siden, og man vil derfor få besked om nye indlæg i sit Facebook feed (hvis man liker bloggens Facebook-side). Enkelte er ikke på Facebook, og selvom Facebook-siden også er offentlig uden en Facebook-konto, er jeg selvfølgelig ked af ikke at kunne ramme jer direkte med et link, men jeg håber I fortsat vil kigge forbi domænet i ny og næ. Jeg kommer ikke til at blogge dagligt, og der kan fortsat snildt gå en rum tid i mellem snapsene, men jeg kan godt lide at blogge og håber derfor, at dette nye tiltag kan få mig til at udgive lidt mere. Der vil (formodentlig) komme flere indlæg der ikke har noget med PCO eller mad at gøre, da jeg vil prøve at inddrage min hverdag med studie og rejser noget mere. Der vil fortsat komme PCO-venlige opskrifter i ny og næ og evt. ny viden om PCO, men altså også meget andet. Jeg kan allerede nu røbe, at jeg har endnu en kageopskrift i ærmet, der kommer ud på den nye blog.

Det er egentlig med lidt nervøsitet i sindet, at jeg offentliggøre dette skriv, men jeg er spændt på, hvor det fører os hen. En gang imellem er det godt med en ny start, og det er det der kommer til at ske her på domænet inden for den nærmeste fremtid.

Jeg glæder mig, og håber I vil være med!

 

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *