Skip to content

En god afslutning på ugen

Min uge startede lidt tungt. Jeg havde svært ved at komme op i gear efter ”efterårsferien” (det har man jo ikke rigtig som studerende, men vi havde undervisningsfri, og det er altså også meget rart). Jeg følte mig træt og bagud allerede da vækkeuret ringede mandag morgen, og jeg har hele ugen higet efter en morgen, hvor jeg kunne sove lidt længere, tage mig god tid til morgenmaden og alt det der, men der har været tryk på fra morgen til aften, og når jeg har været hjemme, har overskuddet været helt i bund.

Da det blev torsdag, vidste jeg også det ville blive en lang dag – lang men god. Det er nemlig torsdag eftermiddag og aften jeg bruger på det frivillige arbejde, jeg kort nåede at nævne her på bloggen inden den gik ned, og det er simpelthen sådan nogle gode og hyggelige timer jeg bruger der. Det er krævende, men også virkelig givende. Jeg kom således sent men glad hjem torsdag, og weekenden var pludselig ikke så langt væk mere.

Fredag gik som så mange andre af mine fredage gør, altså lige bortset fra at jeg kom i besiddelse af en ny telefon. Hurraaaa! Min ”gamle” telefon begyndte pludselig at opføre sig underligt, da vi var i Thailand, og siden da er det kun gået ned af bakke. Batteriet er helt tosset, lyden virker kun engang i mellem og telefonen er tydeligvis virkelig presset på kræfterne. Jeg havde ikke lige budgetteret med en ny telefon i år, og jeg har derfor gået og trukket det så lang tid som muligt, samtidig med at jeg er blevet mere og mere irriteret på den. Faktisk er jeg begyndt at ændre mine telefonvaner, fordi jeg aldrig ved om den virker. Det er selvfølgelig meget sundt at bruge telefonen lidt mindre, men samtidig finder man altså også ud af, hvor vigtigt og rart det er, når den er til at stole på. Det er f.eks. virkelig irriterende at den vælger at strejke, når man står nede ved pakkeudleveringen og skal finde pakkenummeret i en SMS. Men nu er det forhåbentlig slut, og selvom det er lidt irriterende at blive tvunget til at bruge (alt for mange) penge på en ny telefon, er den nu meget flot – og til at stole på igen!

Apropos Thailand har jeg hungret efter en lille getaway siden vi kom hjem. Vi havde 2 virkelig pressede måneder, lige fra den dag vi landede på dansk jord igen, og jeg har derfor trængt til at komme væk fra hverdagen, og bare være sammen uden praktiske gøremål og forstyrrelser af forskellige slags. Jeg har søgt og ledt, men vi kunne ikke rigtig finde noget. Vi vidste ikke hvad vi ville og hvor meget vi ville. Skulle det bare være en enkelt overnatning i nærheden, skulle vi gå all in og tage en smuttur ud i Europa? Jo længere tid der gik, jo svære blev det at finde en dag eller to det kunne lade sig gøre, og jeg havde faktisk givet op og affundet mig med det.

Nu sidder jeg så i Sønderborg på weekendtur. Jeg er godt nok overladt lidt til mig selv, da der er noget arbejde der skal ordnes i dag og på mandag, men i morgen kan vi holde weekend. Sove længe, tage på udflugt, få nye indtryk, glemme vasketøjet og rengøringen derhjemme. Sønderborg var ikke blandt de steder jeg undersøgte i min søgen, men her er ganske hyggeligt, og på den måde er det jo meget godt, at der engang i mellem er nogen andre der tager beslutningen for en.

Jeg håber I får en dejlig weekend – jeg har i hvert fald set frem til min virkelig længe. Og nu skal den endda tilbringes i en pæn (og insta-venlig) lejlighed:

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *