Skip to content

Den første nat..

Så er natten kommet, hvor jeg skal sove i min lejlighed for første gang. Det bliver i min sovepose på en luftmadras, i en meget tom stue – men det tæller også 😉 Jeg har taget ”etage-bad” med en karklud i køkkenvasken, lavet aftensmad uden spækbræt og en ordentlig kniv (har pt. kun en almindelig smørekniv), tilbragt hele aftenen på gulvet (altså på luftmadrassen), dvs. spist aftensmad, lavet kemi og set fjernsyn (hurra for computer, strøm og internet), og nu skal jeg så se om jeg kan falde i søvn her i København 🙂

Godnat alle sammen!

2 Comments

  1. Den første nat hjemmefra, det er stort! Har du så sovet godt?

    • Christina Marcher Christina Marcher

      Ja, jeg har faktisk sovet overraskende godt! Havde glemt, at man faktisk godt kan falde i søvn på en luftmadras 🙂 Frygtede jeg skulle ligge vågen hele natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *