Skip to content

Cheasy Skyr

Der har været ret stille det sidste stykke tid, og det er jeg ked af. Der har været en masse med skolen, eksamen osv. op til ferien, og nu er jeg lige kommet hjem efter 14 skønne dage i det sydfranske, så det er ikke fordi jeg ikke har noget at skrive om (det har jeg helt bestemt), men tiden har ikke lige været der. Nu er jeg for en kort stund tilbage og vil derfor lige gøre reklame for et nyt produkt.

Jeg har tidligere skrevet om Arlas (delvist) Steviasødet Yoggi yoghurter og ”foreslået” at der blev lavet Cheasy Skyr sødet med Stevia. Nu er vi lidt der henne ad: For et stykke tid siden lancerede Arla nemlig Cheasy Skyr (dog sødet med Aspartam) i små bæger inkl. ske. Hindbærudgaven er jeg stor fan af! Det er et lækkert mellemmåltid, der tager den værste sult, og den smager virkelig godt. Jeg har ikke prøvet fersken & passionsfrugt udgaven, men den er sikkert også ganske fin. Der er ikke så stor forskel på næringsværdierne i de to variationer, så I kan da give det et forsøg og fortælle mig om det 🙂

Nå, det er lidt old news. Det jeg egentlig ville gøre reklame for, er et andet produkt i samme serie, nemlig Cheasy drikkeskyr! I har måske set at både Løgismose og Levevis har lavet drikkeskyr, problemet med deres varianter er bare, at de indeholder rørsukker (dog med undtagelse af naturel udgaven, hvis ikke jeg husker helt forkert. Jeg er dog mest til noget med smag i, så jeg er ikke så stor fan af dem).

Cheasy serien bygger jo på ikke at være tilsat sukker, og det er deres drikkeskyr derfor heller ikke – den indeholder dog aspartam. Jeg prøvede ”jordbær & granatæble” udgaven i dag, og den smager rigtig godt (Dog ikke så meget af granatæble, men det kan jo ikke undre, når der kun er 1% i)! Der er et enkelt lille men, og det er, at der er majsstivelse i, men det er meget begrænset, så det er ikke noget jeg vil bekymre mig om. Den er dejlig cremet i konsistensen og har en god smag (synes jeg). Jeg har ikke før i tiden været så meget til drikkeyoghurter, så jeg kan ikke udtale mig om hvordan den er i forhold til andre drikkeyoghurter, men den her kunne jeg godt finde på at købe igen! Der findes også en appelsin & vanilje udgave (også med aspartam og majsstivelse), eller skulle man rettere bare sige ”appelsin”, for her er; hold nu fast! 0,04% vaniljeekstrakt i mod 9% appelsinsaft.
Jeg fandt den i Rema1000 til sølle 5 kr. (Den var på tilbud sammen med de små Cheasy Skyr bæger).

Det var et lille kort indlæg, der ikke krævede, at jeg stod i køkkenet en halv dag først 🙂 Om halvandet døgn er jeg på vej på ø-lejr (eller i hvert fald på vej på lejr på en ø), så nu bliver der lidt stille igen, men når jeg kommer tilbage til virkeligheden, håber jeg meget på at kunne få skrevet en masse af de indlæg der ligger og gemmer sig inde i hovedet, og selvfølgelig også få lavet nogle spændende ting i køkkenet 🙂

 

I må alle sammen have en fortsat rigtig god sommer!

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *