Skip to content

Brunch, Tivoli og ny PR

Vi har haft endnu en dejlig søndag. Vi stod sent op (i hvert fald den af os der ikke skulle se Formel1), og satte os op på cyklerne, trods det lidt kolde og grå vejr. Vi satte kursen mod Valby, for her havde vi planer om at spise brunch. Jeg er kæmpe fan af brunch, og får det slet ikke så ofte som jeg kunne ønske mig. Egentlig er det lidt fjollet, for jeg spiser jo hverken vafler, pandekager eller franskbrød, og min morgenmad når jeg selv står for den, består af enten æg eller yoghurt/skyr, som ofte også er en del af repertoiret i en brunch. Jeg tror det har noget at gøre med, at maden bliver lavet og serveret af nogle andre, og så det faktum at man ofte spiser brunch sammen med andre. Min morgenmad bliver ofte indtaget mens jeg laver noget andet – typisk arbejder eller er til forelæsning. Frokosten indtages også på farten eller under forelæsningen, og om aftenen er vi ikke så gode til at ”samles om måltidet”. Vi spiser sammen uden at være sammen, forstået på den måde, at vi sidder ved siden af hinanden og spiser det samme, men vores fokus er ofte et andet sted – typisk på fjernsynet. Når jeg spiser alene, uanset hvilket måltid det er, er mit fokus som regel også et andet sted. Man kan jo nemt lige holde sig opdateret på diverse sociale medier, mens man får nogle kalorier indenbords, og det er i virkeligheden en rigtig dårlig vane. Måske jeg skulle give mindful spisning en chance? Nå, det var slet ikke måltidfællesskaber og mindful spisning det her indlæg skulle handle om, men det er da et interessant emne, så det kan være jeg skal vende tilbage til det en anden gang. Summa summarum er at vi fik en god brunch, og jeg synes det var drønhyggeligt at være ude og spise brunch (sammen).

Da vi havde tømt skåle og tallerkener, var vejret klaret op, og vi cyklede videre til Tivoli, som har åbnet sæsonen i en påske-version. Det er primært omkring hovedindgangen og Plænen der er pyntet op med påskeæg, lam og harer, men hele haven er fyldt med tulipaner og påskeliljer. Vejret var som sagt blevet virkelig godt, så der var mange, der havde fundet vej til Tivoli. På plænen foran scenen er der små boder med pandekager og påskedekorationer, samt solstole og bænke klar til børnefamilierne kan se Rasmus Klump indtage scenen. Der er også noget med en påskejagt rundt i haven, og selvfølgelig er Tivoligarden også at finde, ligesom deres tog kører rundt i haven som det plejer. Vi skulle ikke deltage i nogle af aktiviteterne eller prøve forlystelserne, så vi gik blot en tur rundt og kiggede, mens solen skinnede i vores ansigter.

Vi cyklede hjem igen, og vejret var stadig virkelig skønt. Vi trak derfor i løbetøjet, og med tanken om bare at løbe en lille ”ekstra” tur, blev der sat ny rekord på 5 km, og jeg fik rundet 100 km. i løbeskoene i år. Jeg er nu up-to-date med mit løbemål, og selvom mit fokus ikke bør være at løbe hurtigere men nærmere længere, er jeg virkelig godt tilfreds med dagens tur. Nu skal resten af søndagen bruges med god samvittighed i sofaen, og så skal vi se hvor mange af de serier vi er begyndt at følge med i, vi kan nå at se inden sengetid.

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *