Skip to content

Black friday og inspiration til julegaverne

Dette indlæg indeholder reklamelinks

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, er det i dag årets helt store shoppedag. Black Friday har for alvor ramt de danske butikker, og det ligner efterhånden amerikanske tilstande, hvor folk holder fri fra arbejde for at spare penge på årets julegaver. Godt nok er besparelserne typisk af en lidt anden størrelse i USA, men det er der jo så meget der er, når man sammenligner med det store ”drømmeland” på den anden side af atlanten.

Jeg er forholdsvis stor fan af black friday, og benytter en hver mulighed for at spare bare 10%. Jeg er tilbudsjæger og kan få et helt kick ud af at gøre et godt køb. Godt nok er jeg blevet lidt mere doven de sidste par år, og er begyndt også at sætte pris på min tid. Er det virkelig 50 kr. hver at cykle på tværs af byen i regnvejr? Nej måske ikke, og hvor jeg tidligere godt kunne have fundet på det, er jeg i dag blevet mere villig til at betale et fragtgebyr og få det leveret i pakkeboksen.

Det mest ærgerlige ved sådan en national shoppedag er, at mange andre end mig selvfølgelig også bliver fristet, og butikkerne kan være proppet med 50% flere mennesker, end der egentlig er plads til. Køerne er umenneskelig lange, og temperaturen under vinterjakken når saunatemperaturer nærmest inden man har fundet den eller de varer man skulle have. Black Friday er ikke dagen, hvor jeg går ud og kigger på ting og lader mig inspirere til juleønsker. Det er nærmere dagen, hvor jeg i hele ugen op til har udset mig nogle ting og butikker som jeg vil gå efter. Nogen gange endda i prioriteret rækkefølge.

For at undgå de mange mennesker, høje temperaturer og lange køer, har jeg de sidste par år kombineret min black friday med nethandel. Det er så meget mere mig, at jeg i ro og mag kan lægge varer i kurven uden at blive åndet i nakken og trådt over tæerne. Så venter jeg gerne et par dage, og går ned i pakkeboksen og henter det. Så er det også ligesom om man får glæde af købet to gange.

I år skal jeg blandt andet forbi med24.dk, som faktisk har kørt pre-sale og allerede har løftet sløret for nogen af deres særlige fredags-rabatter. Mit vigtigste køb hos Med24 er dog nogle nye Sweetdrops til min kaffe. Jeg har været løbet tør en god uges tid nu, og jeg kan altså bare bedst lide min kaffe, når den får et lille strejf af chokolade, karamel eller vanilje. Og apropos kaffe, har jeg faktisk også købt et nyt lager af kaffekapsler. Jeg påtænker også at fylde lageret af proteinbarer op, da det også er noget jeg alligevel køber, så hvorfor ikke gøre det med lidt rabat eller en lille ekstra gave? Jeg spiser ikke proteinbarer som en del af min daglige kost, men de er gode at have med til lange dage, og som mellemmåltid i forbindelse med træning. Jeg har længe udelukkende brugt Bodylabs proteinbarer, fordi de har et forholdsvis stort udvalg af barer uden tilsat sukker, som er et virkelig stort plus hos mig. I forbindelse med Black Friday får man en black box med i købet, og det er altså også noget der kan lokke mig til at lægge en ordre. Jeg er ikke så svær at friste, når det kommer til gaver og rabatter.

Jeg har her til aften sendt min ønskeseddel (version 1) rundt til den nærmeste familie, så de også har mulighed for at benytte sig af Black Friday til julegaveindkøbene, og dermed få noget mere for pengene. I år synes jeg ikke rigtig jeg havde nogen ønsker, før jeg blev forelsket i Nilens Jord, for så skal jeg da lige love for at den ønskeseddel voksede. Til jul (og fødselsdage) må man gerne ønske sig luksusting, og ting man ikke umiddelbart selv ville købe, og derfor har jeg blandt andet skrevet en highlighter på. Jeg har aldrig brugt sådan en før, men jeg har hørt godt om den, så jeg håber at den også passer til mig og mit temperament. Desuden står der en ny foundation og endnu en farve til læberne. Tidligere på året købte jeg den her, og jeg er ret glad for den, men det tiltaler mig, at man kun skal lægge ét lag, og at den desuden også plejer læberne så de ikke tørrer ud.

Jeg plejer også at ønske mig et par køkkenting eller to, men det er faktisk ikke så galt i år. Måske fordi mine køkkenskabe allerede har svært ved at lukke. Sidste år ønskede jeg mig blandt andet nogle chokoladeladeforme, som jeg glæder mig til at lave julechokolader med i år.

Men nu: shopping!

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *