Skip to content

Back on track…

Bloggen er oppe at køre igen, men desværre blev den noget hårdere ramt end først frygtet. Det betyder, at der er forsvundet indlæg for det sidste halve år, og selvom jeg ikke ligefrem fuldtidsblogger, er det alligevel mange indlæg der er forsvundet. Jeg må indrømme at jeg også kort har overvejet om jeg skulle lade bloggen dø ud igen, og jeg synes af en eller anden grund, at det her indlæg har været svært at skrive. Men.. Der skal gang i bloggen igen, og jeg vil derfor fortsætte som om intet var sket, samtidig med jeg genudgiver nogle af de forsvundne indlæg. Jeg kommer ikke til at genskrive alle de tidligere indlæg, selvom jeg har et nogenlunde overblik over hvilke indlæg det drejer sig om. Det kan jeg ganske enkelt ikke, så lang tid efter de oprindeligt blev skrevet. Nogen af indlæggene har jeg kladder af, som jeg kan rette til og lægge op igen – heriblandt de fleste opskrifter, og dem vil jeg selvfølgelig lægge op igen, så de er i arkivet, hvor de hører til.

Mine rejseberetninger fra Thailand er desværre også væk, og selvom jeg virkelig gerne ville have dem liggende her på bloggen, som rejsedagbog for mig selv og som inspiration til andre, er jeg ikke sikker på jeg formår at skrive dem oprigtigt nok. Sådan noget er trods alt bedst, når det er dugfriskt.

Således en lille opdatering herfra, og en forklaring på hvorfor der har været stille så længe – og hvorfor bloggen nu er slået lidt tilbage.

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *