Skip to content

April 2017

I morgen tager vi hul på en ny måned, og det er derfor blevet tid til at se tilbage på de gode ting fra marts, samt kigge på de ting der er at se frem til i april.

I marts glædede jeg mig jo til foråret, og selvom det ikke har været 100% forår, har vi alligevel haft nogle dejlige forårsagtige dage. Jeg har i hvert fald haft solbriller på og nydt nogle stunder på min åbne altan. Jeg har desuden anskaffet mig en ny cykel, som også har bidraget lidt til forårsstemningen. Sidste weekend cyklede vi nemlig en tur under blå himmel til Papirøen, gennem Kongens Nytorv og Nyhavn, hvor næsten hele København havde indfundet sig. Det kan man man sådan set godt forstå, for det var virkelig et dejligt vejr. Lidt kølig vind og lidt koldt i skyggen, men virkelig godt cykelvejr. Papirøen ligger ved Københavns Havn lige overfor Skuespilhuset og ved siden af Operahuset. Den rummer bl.a. Copenhagen Street Food, som er madboder og foodtrucks, der er samlet i en tidligere industrihal. Modsat andre madmarkeder (f.eks. det i Kødbyen) ligger Copenhagen Street Food der altså fast, og har åbent alle ugens dage hele året rundt, og er ikke på samme måde sæson-bestemt. Vi spiste ikke på Papirøen (denne gang), men der var godt nok mange lækre fristelser derude.

Skolemæssigt glædede jeg mig i marts måned til at kommet i gang med eksamensprojektet, hvilket vi har gennemført i løbet af måneden, så i april glæder jeg mig til, at eksamen er overstået. Det er den heldigvis her i starten af april og det medfører en masse fridage omkring påske, hvilket jeg ser meget frem til. Modulerne varer 10 uger, og efter 8 uger er jeg altid helt klar på lidt “ferie”, så det sidste ryk skal lige tages, så vi får det bedste ud af det, og så skal jeg ellers nyde ikke at have noget skolearbejde der skal forberedes eller gruppearbejde der skal (til)passes. Jeg skal (selvfølgelig) holde fri i selve påsken, men de omkringliggende dage, hvor jeg også er fri af uddannelse, må jeg nok hellere sørge for at få tjent lidt penge. Det går meget op og ned med, hvor meget jeg arbejder ved siden af studiet, da det er studiet der kommer i første række, og der derfor ind i mellem er perioder (specielt her op til eksamenen), hvor der ikke er mulighed for at arbejde så meget.

I marts måned skrev jeg også om, at jeg glædede mig til at løbe udendørs igen, og det har jeg heldigvis også fået gjort. Jeg har sat et mål for mit løb i 2017, og det har helt klart hjulpet yderligere på motivationen, at jeg nu kan løbe udenfor – det er altså bare lidt mere inspirerende end på et løbebånd i fitness centeret. Det med løb har jeg faktisk tænkt mig at skrive lidt mere om på bloggen inden længe, så stay tuned hvis det er noget der kunne interessere dig. Jeg slutter april måned af med mit første officielle løb i år, og det glæder jeg mig til! Der er altså noget specielt over at løbe til et løb med et startskud og en målstreg.

Et af mine første løb i 2014

Modsat marts måned har vi i april allerede et par arrangementer i kalenderen. Det drejer sig naturligvis om en påskefrokost eller to, samt et par familiefødselsdage – og jeg glæder mig til det hele! Det er efterhånden længe siden jeg har set mange af disse mennesker, og det bliver både hyggeligt og sjovt at samles igen.

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *