Skip to content

13 underskrifter senere..

Dette indlæg har ikke noget med mad, opskrifter eller PCO at gøre, men derimod årets julegave til mig selv. Den er i år blevet lidt stor i størrelse og pris, men til gengæld holder den forhåbentlig de næste mange mange år! Jeg har skrevet under på en masse papirer, og har nu fået et andelsbevis på min lejlighed i 2200 København N. Juleferien er altså sat af til at male og hygge med at gøre lejligheden indflytningsklar – og jeg glæder mig meget! Jeg glæder mig nærmest mere til 1. Juledag end til selve juleaften, så jeg kan komme ind i lejligheden og begynde at give den mit personlige præ 🙂 Men det skal nu også blive meget hyggeligt med juleaften (der er jo forhåbentlig også lidt inventar til lejligheden under træet :-))

Det var alt herfra, må I alle sammen få en dejlig jul!

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *