Skip to content

Orientalsk perlebyg, kylling og squash – en nem aftensmad

Her til aften lavede jeg en forholdsvis nem omgang aftensmad, og det smagte godt!

I bogen “Spis dig Rask” er der en opskrift på “Orientalsk perlebyg” som smager helt vildt godt, og er nem at lave. Svits løg, hvidløg og krydderier i lidt olie, tilsæt perlebyg, vand og boullionterning, lad det småkoge i 30 minutter og wupti, så er der perlebyg der smager af noget og ikke er tørre, som de ellers har tendens til. Opskriften har en ekstra bonus, nemlig at perlebyggen passer sig selv uden at koge over, som de ellers plejer. Mens perlebyggen hygger sig i gryden, kan man så stege lidt kylling på en pande, og tilsætte noget squash de sidste 10 minutter, så er der velsmagende mad på 35 minutter 🙂 Da perlebyggen er krydret, behøver hverken kød eller grøntsager at krydres med noget særligt – jeg kom faktisk kun en smule salt og peber på kyllingen.

Bon appetit – jeg har lavet dobbelt portion, så der også er til i morgen, når jeg kommer sent hjem fra skole 🙂

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *