Skip to content

Kernestykker

I går eksperimenterede jeg med ”kerneboller”, som endte med at blive til nogle meget grove og rustikke boller. Da de er så rustikke egner de sig bedst som sandwichboller med en skive pålæg i.

Til 16 stk. skal bruges:
150 g. mandler
100 g. sesamfrø
100 g. hørfrø
100 g. solsikkefrø
150 g. græskarkerner
1 dl. olie
2 tsk. salt
3 mellemstore æg
1 dl. yoghurt naturel
50 g. rugmel
lidt flydende SØD

Æg, olie og salt piskes sammen i en skål. Mal mandlerne til mel i en foodprocessor og kom det op i æggeblandingen. Tilsæt frø og kerner og bland det hele godt sammen. Tilsæt til sidst yoghurt, rugmel og SØD og bland det hele godt sammen. Dejen er klistret og sættes på en bageplade med 2 skeer. Bollerne bages midt i en 170 grader varm ovn i ca. 50 minutter

Bliv den første til at kommentere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *